Fönster & Dörrar

Att byta fönster och dörrar är en stor investering. Kanske är det något du bara gör en gång i livet. Vårt råd är att satsa på kvalitet — då byter du ännu mer sällan.

 

Bra fönster till bra pris

En sak som är viktig att tänka på vid ett fönsterbyte är naturligtvis hur täta (energieffektiva) fönstren ska vara, vilket håll de ska öppnas åt och vilket material de ska vara gjorda av.

Vad än ditt utgångsläge är kan vi hjälpa dig vidare för att hitta de perfekta fönstren för dig och ditt hem. Fönster med spröjs, panoramafönster eller halvmånefönster. Aluminium eller trä. Inåtgående, energieffektiva eller ljudisolerade. Det finns mycket att välja på; kontakta oss för att få hjälp framåt med ert urval.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig!

   

  Fönster och dörrar
  Nya solpaneler på taket

  Att byta ut fönster och dörrar på en villa kan ha flera fördelar:

  Energibesparing: Nya fönster och dörrar kan hjälpa till att minska värmeförlusten och därmed sänka uppvärmningskostnaderna. Moderna fönster och dörrar är oftast välisolerade och kan minska energiförlusterna med upp till 30%.

  Ökad komfort: Nya fönster och dörrar kan också bidra till att öka komforten i hemmet genom att minska drag och buller från utsidan.

  Förbättrad säkerhet: Nya fönster och dörrar kan också öka säkerheten i hemmet genom att ha bättre lås och starkare material.

  Bättre estetik: Byta ut fönster och dörrar kan också ge en estetisk uppgradering av huset. Det kan förbättra husets utseende och värde på lång sikt.

  Underhåll: Gamla fönster och dörrar kan vara svåra att underhålla och reparera. Genom att byta ut dem kan du minska kostnaderna för underhåll på lång sikt.

  Så fungerar det

  Kostnadsfritt hembesök

  Vi kommer hem till dig för att planera. Under besöket hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen för ditt hem. Självklart får du också ett fast pris på vad arbetet skulle kosta.

  Kontrollmätning

  Vår ambition är att du ska få en så enkel arbetsprocess som möjligt, därför gör vi alltid en kontrollmätning av fönsterna innan beställningen. Du behöver inte mäta någonting och vi tar fullt ansvar för att det blir en korrekt beställning. 

  Montering

  När dina fönster tillverkats kommer vi hem till dig och utför monteringen. Efter monteringen lämnar vi över ett garantibevis som innehåller bland annat 10 års garanti på vridbeslagen, rötskador och vid kondens mellan glasen.

  Vi är även bra på…

  Fönster och dörrar

  Solceller

  Fönster och dörrar

  Takbyte & renovering