Takbyte & Renovering

Vi vet vad som krävs vid alla takläggningsarbeten och hur vi ska tillgodose kundernas varierande behov och krav.

Trygga takläggare

Som byggare och byggföretag är det viktigt att besitta kunskap inom många områden. Självklart kan vi även byta och lägga om tak så att huset är skyddat året om. Vi samtalar mer än gärna med er för att komma fram till bästa lösningen anpassat efter era behov.

När man lägger tak kan man ibland behöva anpassa typ efter hur husets eller byggnadens konstruktion är uppbyggd. Vi hjälper er mer än gärna att komma fram till bästa lösningen och fixar sedan hela eller delar av arbetet. Vad ni vill ha hjälp med och under vilken omfattning är helt upp till er, men vi finns alltid där för att leverera moderna och säkra resultat. Takläggning av alla slag och självklart är vi kvalitetssäkrade för jobbet samt besitter de försäkringar som krävs.

Om du letar ett nytt tak i Piteå med omnejd är vi på Byggförslag det naturliga valet. Vi hjälper även att lägga tak i hela Norrbotten, och vi kan även ge tips och råd för takläggning.

Nya solpaneler på taket

Nytt tak – En värdefull investering

Även om ett takbyte oftast är förenat med större kostnader och kan upplevas påfrestande bör det främst betraktas som en god investering. Ett nytt tak ökar fastighetens värde, förlänger dess livslängd samt lyfter även dess yttre rent estetiskt. Väljer man att ignorera behovet kan man istället förvänta sig både större kostnader och mer påfrestande åtgärder i framtiden. Även de minsta skadorna kan snabbt eskalera och skapa omfattande problem. Problem som kan medföra att också ytterligare delar av tak- och huskonstruktionen behöver bytas.

Chansa inte utan när det är dags att byta tak på ditt hus, kontakta oss så genomför vi snabbt och prisvärt takbyte åt dig i Norrbotten.

Fördelar med nytt tak

Ökad energieffektivitet

Genom att byta tak kan du förbättra isoleringen i ditt hem och därmed minska uppvärmningskostnaderna. Ett nytt tak kan också förbättra ventilationen och minska risken för fukt och mögel.

Högre fastighetsvärde

Ett nytt tak kan förbättra utseendet på ditt hem och öka dess marknadsvärde. Detta kan vara en viktig faktor om du planerar att sälja ditt hem i framtiden.

Ökad hållbarhet

Ett nytt tak kan vara gjort av mer hållbara material, vilket kan minska behovet av att byta taket igen på länge. Detta kan spara pengar på lång sikt och vara mer miljövänligt.

Vi är även bra på…

Fönster och dörrar

Solceller

Fönster och dörrar

Fönster & Dörrar